Volledig vastgoedbeheer

Volledig vastgoedbeheer

Dankzij onze zorgvuldige samenwerkingen bieden wij volledig vastgoedbeheer. Daardoor heb je alles rond je vastgoed en beleggingspand of -panden goed voor elkaar. Er komt namelijk nogal wat bij kijken. Wij regelen het.

Je hebt ten eerste te maken met allerlei administratieve processen. Denk bijvoorbeeld aan verhuuradministratie, huurafrekeningen en de eindafrekening servicekosten. Een huurder betaalt niet, er zijn rechten en plichten, enzovoort.

Het beheren van je vastgoedportefeuille kun je uitbesteden aan BK solutions en onze samenwerkingspartners. Zo ben je snel voordeliger/goedkoper uit. Bovendien heeft BK solutions verstand van belastingvoordeel omtrent je vastgoed.

De fiscale situatie is interessant om onder de loep te laten nemen. Denk onder andere aan de leegwaarderatio en vastgoed beleggen in Box 3. Ook de energiebelasting kan een rol spelen. Daarom geeft BK solutions belastingadvies.

Commerciële, juridische en technische ondersteuning

Onder volledig vastgoedbeheer verstaan we evengoed de commerciële en technische kant. Wij koppelen je aan de juiste partners die gemakkelijk de verhuur van je woning verzorgen. Dat is inclusief het verstrekken van verhuurdersverklaringen.

Verder gaan we natuurlijk voor een hoog rendement. Daarom doen we ons best om de woning direct weer te verhuren wanneer een huurder vertrekt. Een beleggingspand dat leegstaat levert immers niet het gewenste rendement op.

Daarnaast kijken we in ons hoogwaardige samenwerkingsverband voortdurend naar juridische aspecten. Om die reden zit je hier goed qua regelgeving en procedures. Het is fijn als je een partij hebt die zorgvuldig omgaat met dit soort dingen.

Tot slot hechten we veel waarde aan de technische kant van volledig vastgoedbeheer. Met onze partners kunnen we gelijk optreden bij technische storingen of onderhoudsproblematiek. Er staat een groot team klaar van verschillende technici.

Afspraak maken voor volledig vastgoedbeheer

Maak een afspraak met BK solutions over volledig vastgoedbeheer en profiteer. Meer tijd voor jezelf, minder gedoe. BK solutions brengt je meer plezier in ondernemen.

Volledig vastgoedbeheer, commercieel, juridisch en technisch 

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.