Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden

Er zijn verschillende redenen om de salarisadministratie voor je bedrijf (of bedrijven) uit te besteden. Nummer één is tijdsbesparing. Er gaat nogal wat werk zitten in de uitvoering, maar ook in het bijhouden van kennis. Ben je bijvoorbeeld altijd op de hoogte van wijzigingen in arbeidsrecht en cao’s? Je bent, voordat je het weet, onnodig veel tijd kwijt. Tijd die je beter kunt steken in de bedrijfsvoering.

Salarisadministratie voor bedrijven: op tijd en accuraat

Naast het argument van tijdsbesparing is er nog een belangrijk argument voor bedrijven voor het uitbesteden van de loonadministratie: het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid. Het moet op tijd en het moet kloppen. Je wilt achteraf geen problemen. Je wilt geen gedoe. Het moet op orde zijn. Daarom kloppen bedrijven bij ons aan: de salarisadministratie is op tijd en accuraat.

Voor elk bedrijf verzorgen we de loonadministratie

Voor elk bedrijf verzorgen we de loonadministratie. We hebben kennis van alle sectoren. Ook uitzendbureaus en accountantskantoren weten ons te vinden. Je kunt heel eenvoudig bij ons je salarisadministratie uitbesteden. Dat kan het hele jaar door. Het aanmelden van nieuwe medewerkers is zo geregeld. Wij regelen vervolgens je administratieve zaken en je weet precies waar je aan toe bent. Daarom kun je je eindelijk richten op de zaken waar je écht mee bezig wilt zijn.

Voordelig je salarisadministratie uitbesteden

Wij bieden een voordelige salarisadministratie voor iedereen. Je complete loonadministratie verzorgen we al vanaf 9,50 per loonstrook. De exacte prijs is afhankelijk van het aantal personeelsleden. Neem contact met ons op om het tarief te bepalen. Wij doen niet aan zaken als opstartkosten, periodieke kosten of andere verborgen kosten. Wij staan voor scherpe all-in tarieven zonder verrassingen.

Wij helpen je graag

Als wij de salarisadministratie voor je regelen, kun je altijd bij ons terecht voor vragen of wijzigingen. Wij helpen je graag. Start met het uitbesteden van de loonadministratie en geniet van de herwonnen tijd en zekerheid.

Wij regelen je administratieve zaken en je weet precies waar je aan toe bent.

Bert Bert

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.