Verhuurzaken handmatig via Excel-bestanden invoeren? Bespaar jezelf die moeite

Vastgoedbeheerders, makelaars en particuliere verhuurders hebben hun zaakjes voor elkaar. Als het om het verhuren gaat tenminste. Qua administratie maak ik vaak mee dat het zoveel makkelijker kan. De verhuurzaken handmatig via Excel-bestanden invoeren? Bespaar jezelf toch die moeite.

Administratieve rompslomp

Vastgoedadministratie kan best ‘een dingetje’ zijn. Veel gedoe met Excel. Voor je het weet, wordt het een administratieve rompslomp. Alles maar met de hand bijhouden. Dat kost veel tijd. En is totaal niet nodig. Herken je het? Dan is het tijd om daar wat aan te doen. Maak het makkelijk voor jezelf.

Gooi het maar over de schutting

Het bedrijf waarvoor ik werk gelooft en belooft in ‘meer plezier in ondernemen’. Waarom? Omdat we zelf ook ondernemers zijn. Net als vastgoedbezitters zijn wij het liefst met onze ‘core business’ bezig. Daar zijn we tenslotte ondernemers voor geworden. Niet om met randzaken bezig te zijn.

Daarom focussen we ons uitsluitend op waar we goed in zijn. Vervolgens is het dagelijks een groot plezier om weer aan de slag te gaan. Mijn boodschap vandaag aan vastgoedeigenaren: gooi het maar over de schutting. Jij regelt de verhuur, wij regelen je administratie en innen je huurgelden.

Zeg vaarwel tegen Excel

Op die manier behalen we allebei meer plezier in ondernemen. Mijn collega’s en ik leveren je 24/7 online inzicht in je verhuurportefeuille. We werken met overzichtelijke en professionele vastgoedbeheersoftware. Ook regelen we dat je verhuurders op tijd betalen. Zeg vaarwel tegen Excel.

Huurgelden innen

Eén van mijn collega’s heeft een pagina geschreven over huurgelden innen. Hier lees je meer over onze werkwijze rond vastgoedadministratie. Verder kun je op die pagina een kennismakingsafspraak inplannen. Uiteraard is zo’n gesprek vrijblijvend. We zijn benieuwd naar je verhuuractiviteiten, we lichten ons lage tarief toe en doen een voorstel voor een prettige samenwerking. Bij enthousiasme van beide kanten kunnen we de boel snel opstarten. En dan heb je je zaakjes écht goed voor elkaar!

Carla
Vastgoedadministrateur