Hoe wij aan voordelige en volledige debiteurenbeheer-software komen

Omdat onze dienstverlening in debiteurenbeheer snel groeit, wilden we nieuwe software aanschaffen. Daarom zochten we voordelige en volledige debiteurenbeheer-software. Het bleek een hardnekkige zoektocht. Goede debiteurenbeheer-software was er wel, maar vaak tegen een hoog tarief.

Debiteurenbeheer-software: oplossingen toegankelijk maken

Er was wel degelijk voordelige software voorhanden, alleen ontbraken er dan cruciale functionaliteiten. Samengevat waren er genoeg oplossingen voor debiteurenbeheer. Maar wat ons betreft miste er nog een voordelig én tegelijkertijd volledig alternatief.

Als jullie dat vinden, dan gaan jullie toch lekker zelf doen? Exact, dat is precies wat we gaan doen! Of wat we eigenlijk al min of meer gedaan hebben… Op dit moment is ons ontwikkelingsteam hard bezig met de laatste optimalisatieslagen. Zodat we straks echt een aantrekkelijk product hebben, waarmee we verder kunnen.

Innovatie en doorontwikkeling

Het past in de filosofie van ons bedrijf. We streven ernaar om oplossingen toegankelijk te maken. Om die reden hechten we waarde aan innovatie en doorontwikkeling. Wat er nog niet is, bouwen we zelf wel. Want (juist) ook voor onze klanten willen we de prijs voor professioneel debiteurenbeheer laag houden.

We gaan het programma in eerste instantie zelf gebruiken. Verder stellen we de software voordelig beschikbaar aan andere geïnteresseerden. Dus, zoek je nog een voordelige en volledige oplossing voor het debiteurenbeheer? Stuur mij gerust een berichtje op LinkedIn.

Vastgoedbeheersoftware

Naast debiteurenbeheer blinkt BK solutions uit in software voor vastgoedbeheerders. Er wordt veelvuldig en dankbaar gebruikgemaakt van onze vastgoedbeheersoftware. Bovendien regelen we het innen van de huurgelden. Zo kunnen verhuurders doen wat ze leuk vinden, de verhuur. Dan zorgen wij intussen wel dat de huurgelden binnen komen.

Bouw, zorg en horeca

Tot slot wijs ik graag op onze andere pijlers; bouw, zorg en horeca. Deze sectoren kloppen bij ons aan voor het uitbesteden van de administratie. Soms werken we (op aanvraag) op locatie, in de vorm van de Administratiebrigade. Ook verzorgen we de loonadministratie en loonsoftware.

Al met al maken we oplossingen toegankelijk. Wil je persoonlijk advies over automatisering, software of loonadministratie? Neem contact met me op.

 

Jan C. Klijn
Mede-eigenaar BK solutions