Klantverhaal De Postwagen

Klantverhaal De Postwagen

‘Administratie op locatie’ valt goed bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen in Tolbert (Groningen). Het bekende horecabedrijf maakt al minstens een decennium gebruik van onze personeelsdiensten.

“Elke woensdag komt de consultant voor financieel advies en administratieve werkzaamheden”, vertelt directeur Oetze Mulder. “Daardoor is onze administratie uitstekend voor elkaar en kan ik elk moment vragen stellen.”

Van historische kroeg naar grote speler

De Postwagen is een eeuwenoud begrip in het Westerkwartier. Herberg, wachtkamer voor de tramhalte en dorpskroeg: de naam heeft voor vele functies gestaan. Als dorpskroeg was er echter te weinig toekomstperspectief.

Onder leiding van Mulder werd er gemikt op een breder publiek door er een volwaardig restaurant van te maken en (meer) activiteiten aan te bieden. Mulder koos vervolgens continu voor nieuwe investeringen en uitbreidingen.

Zo groeide De Postwagen stapje voor stapje uit tot een stijlvol en grootschalig gebouwencomplex voor groepsactiviteiten, feesten en evenementen. Inclusief à-la-carterestaurant. “Onze missie is onveranderd. We willen gasten een uitje met geluksmomentjes bieden. Het liefst origineel en onderscheidend. Net even anders.”

Management rapportages voor extra inzicht

Al die stapjes waren niet mogelijk zonder financiële onderbouwing en plannen. Mede daarom werkt Mulder met een consultant financiële diensten van BK solutions. Zo’n adviseur/administrateur op locatie voorkomt administratieve achterstanden en adviseert bij financiële vraagstukken en uitdagingen.

Mulder: “De management rapportages zijn een fijne aanvulling voor extra inzicht. We nemen samen de maandcijfers door, bekijken en bespreken de prestaties van de verschillende bedrijfsonderdelen. Daarnaast denkt de consultant mee met de automatisering en professionalisering van processen in het bedrijf.”

Advies en begeleiding financieringstrajecten

In het afgelopen decennium zijn er meerdere financieringstrajecten geweest, aangezien Mulder constante groei voor ogen heeft. BK solutions werd daarbij veelvuldig ingeschakeld voor advies en begeleiding.

Onze financiële consultants begeleidden onder andere het financieringstraject voor de ‘Activiteitenarena’, een modern megaproject met ondere andere Fun Curling 2.0, VR Rooms en Glow in the Dark Midgetgolf.

“Met behulp van BK solutions hebben we de financieringsbehoefte en liquiditeitsprognose nog scherper in beeld gebracht. De financiële onderbouwing deugt. Dan heb je een stevig verhaal bij de geldschieters.”

Op de juiste plek 

Wat is het geheim achter het succes van De Postwagen? “Het is vrij simpel. Zet het juiste personeel op de juiste plek. Dat geldt ook voor extern personeel. Daarom zijn we al ruim een decennium een tevreden klant van BK solutions.”

Klantverhaal De Postwagen: “Onze administratie is uitstekend voor elkaar en ik kan elk moment vragen stellen.”

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.