Klantverhaal Dekkersnest

Klantverhaal Dekkersnest

Het Dekkersnest-DNA waarborgen – wij de zorg, jullie de administratieve zaken

Administratief personeel van BK solutions zet zich in voor het gewaardeerde zorginitiatief Dekkernest. Dit ‘warme nest voor iedereen’ is een uitstekend voorbeeld van zorgvuldige professionalisering.

“Inmiddels zijn we zo groot dat we niet alles alleen kunnen doen”, zegt Sander Lanters. “Ziekte of uitval is een risico. Dan is het prettig als je voor de administratie ergens anders expertise kunt halen. Nu is de zorgkant én de administratieve kant professioneel ingevuld. Met de consultant als rechterhand.”

Zorgboerderij met dagbesteding in Blauwestad

Inmiddels al meer dan 15 jaar terug begon Dekkersnest als een knusse zorgboerderij. Tegenwoordig is de organisatie uitgebreid naar meerdere vestigingen, waarbij de oorspronkelijke gemoedelijkheid behouden is gebleven.

Dekkersnest biedt een breed scala aan activiteiten en trajecten, zowel individueel als in groepsverband. Dieren spelen een belangrijke rol binnen de zorg bij Dekkersnest. Zo kun je op de locatie in Blauwestad verschillende dieren vinden. Daarnaast organiseren ze diverse activiteiten zoals wandelen, knutselen en uitstapjes die in overleg met de cliënten worden gepland.

Dekkersnest biedt meer dan alleen reguliere dagbesteding; het is een plek waar een actief en ondernemend leven wordt aangemoedigd.

Een fijn en warm nest

Dekkersnest heeft meerdere vestigingen in Oostwold en Veendam. Bij Dekkersnest wordt in elk van de locaties gewerkt met een uniek en professioneel team. Zij hanteren een positieve benadering en stemmen hun zorg af op de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënten, waarbij ze de onderlinge verbondenheid en het groepsleven niet uit het oog verliezen.

Bij Dekkersnest hanteren ze een minimale hiërarchie om onnodige bureaucratie te vermijden. De werkwijze is kleinschalig en efficiënt, wat de flexibiliteit en daarmee de kracht van de organisatie vergroot. Dit stelt ze in staat om snel te handelen en te zorgen voor korte communicatielijnen.

Laagdrempeligheid, Dekkersnest-DNA

Dekkersnest is groot geworden. Hoe blijft dat een warm nest? “Door teamcoördinatoren op locatie zelf onderdeel te laten blijven van het primaire proces: de daadwerkelijke zorg”, reageert Sander Lanters. “Zorgkwaliteit blijft basisprioriteit.”

“We waarborgen het Dekkersnest-DNA: we zijn groot geworden door klein te blijven. Korte lijntjes, de huiselijke sfeer. Laagdrempeligheid! Dat lukt alleen als je afrekent met de administratieve rompslomp die bij een grote organisatie hoort. BK solutions helpt ons onszelf te blijven. Wij de zorg, jullie de administratieve zaken.”

Klantverhaal Dekkersnest: “Korte lijntjes, de huiselijke sfeer. Laagdrempeligheid!”

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.