Ons werkgebied

Ons werkgebied

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland als het gaat om de diensten financiële administratie, loonadministratie en vastgoedadministratie. Zo hebben we onder andere klanten in Amsterdam, Almere en Groningen. Onze personeelsdiensten leveren we alleen in Noord-Nederland.

Werkgebied financiële administratie, loonadministratie en vastgoedadministratie

BK solutions heeft heel wat administratieve toppers in huis die vakkundig de administratie verzorgen. We doen dit op nationaal niveau. Bijvoorbeeld de financiële administratie en loonadministratie. Ook met de volledige vastgoedadministratie zijn we actief in vrijwel elke stad en provincie.

Je kunt bij ons terecht voor belastingadvies, managementrapportages en automatisering of digitalisering. Verder leveren we moderne software, support en documentatie. Daarnaast regelen we voor veel klanten de facturatie en het debiteurenbeheer. Zo is alles goed geregeld, een bijzonder prettig gevoel.

Daarom pakken we in onze campagnes uit met meer plezier in ondernemen. Ondernemers kunnen namelijk weer focussen op datgene wat ze het liefst doen. En dat is natuurlijk het pure ondernemen. Dus niet bezig zijn met een wereld aan administratie, maar dat grotendeels uitbesteden aan ons.

Personeelsdiensten

Het hoogwaardige personeel van BK solutions is in te huren voor tijdelijke administratieve ondersteuning. Dankzij deze vorm van administratie op locatie kun je piekperiodes en seizoensdrukte opvangen. Daarnaast kan ons administratief personeel helpen bij reorganisatie en optimalisatie rond administratieve processen (advies, consultancy).

Overweeg om die reden om een medewerker in te huren. Detachering administratief personeel is een geliefde dienst, klanten hebben waardering voor de professionalisering. De Administratiebrigade versterkt elke organisatie. Ook leveren we receptiediensten. Een receptionist of telefonist inhuren is een eerste, goede stap in de uitbesteding van de receptie.

Het werkgebied voor onze personeelsdiensten verschilt van het werkgebied voor onze andere administratieve diensten. Hier werken we op provinciaal niveau in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (Noord-Nederland). Op de onderstaande kaart zie je de steden en dorpen waar we opereren. Uiteraard kunnen we evengoed in de omgevingen van die plaatsen iets voor je betekenen.

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland als het gaat om de diensten financiële administratie, loonadministratie en vastgoedadministratie.

Leon Leon

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak maken