Assistent Accountant vacature
Assistent Accountant vacature team BK solutions

Assistent Accountant vacature: 5 redenen voor je transfer 

Assistent Accountant vacature: waarschijnlijk zit je redelijk goed bij je huidige werkgever. Maar het staat je vrij om in ieder geval in een andere richting te denken. Werp eens een blik op onze vacature. We geven je 5 redenen voor een transfer naar BK solutions. 

1. Oprecht ruimte voor het klantcontact;

Jaarrekeningen samenstellen, fiscale aangiftes verzorgen, enzovoort. Oh ja, én klantcontact.

Soms zeggen kantoren dat ze aan klantcontact doen. Alleen draait uiteindelijk alles er om de poen. Dat betekent dus zomaar dat het klantcontact gereduceerd wordt tot ‘zo min mogelijk’. Stel je voor dat je een keer een goed gesprek zou hebben met een klant… Elke ondernemer heeft een verhaal dat gehoord mag worden. Daar is ruimte voor.

2. normale mensen met normale wensen, (maar…)

Er schijnen ook administratiekantoren te zijn met een ‘bedrijfscultuur’ en officiële organigrammen. Dat vinden wij niet raar, dat vinden wij alleen maar heel bijzonder. Hier staan administratief medewerkers, assistent accountants en directieleden naast elkaar. We zijn namelijk allemaal gewoon mensen die als team iets opbouwen.

3. (wel…) een uniek kantoor;

Toch is ons kantoor ook wel wat bijzonder. Mogelijk zelfs uniek. We zijn een ‘landelijk’ kantoor qua klantenbestand, met grote klanten door heel Nederland. Tegelijkertijd zijn we landelijk als in dorps en eenvoudig. Met ons kantoor in Tolbert (tussen Drachten en Groningen) blijven we het liefst nuchter. Misschien is dat dan de ‘cultuur’.

4. je eigen richting en die van het kantoor vormgeven;

Als het even kan, automatiseert, moderniseert en digitaliseert ons kantoor als een malle. Juist om ruimte te maken (en te behouden) voor oprecht klantcontact. Dit moet natuurlijk wel bij te benen zijn. En je hebt vast tips of ideeën hoe het anders kan, beter kan. We staan naast je, weet je nog? Gooi het erin en bepaal met ons de richting.

5. superflexibel: deel je leven in op jouw manier.

In het stenen tijdperk draaide werk om vastgezette uren, tijden en dagen op kantoor. Maar hallo, voor hetzelfde geld werk jij het liefst maandag niet. En werk je graag op woensdag thuis. Of: het is voor jou praktischer om 5 ochtenden te werken. Omdat je bijvoorbeeld waarde hecht aan je gezin thuis. Aan je sport. Of iets anders. Jouw leven telt.

Want hoe fantastisch leuk het werk ook is, je leven draait om zoveel meer. Daar mag aandacht voor zijn. Om die reden stelt Brandsma Klijn solutions zich superflexibel op. Dat telt eveneens als het gaat om vakanties, evenementen of andere festiviteiten. Geef aan wat voor jou belangrijk is. Van 16 uur tot 32 of 40 uur, jij bent aan zet.

Assistent Accountant vacature: tot slot

Je kunt altijd contact opnemen voor een verkennend, vrijblijvend gesprek met koffie of fris.

  • Doe dat vooral wanneer je wil groeien in je vak en als persoon bij een modern en vriendelijk kantoor. Doe dit als je communicatief vaardig bent. En als je na zoveel jaar werkervaring toe bent aan een fris vervolg in een warm team.
  • Voor fiscaal gemak vinden we het belangrijk dat je ervaring hebt met boekhoudprogramma’s. Exact, dat is vrij logisch. Heb je in de vorige zinnen al twee slechte woordgrappen rond programma’s opgemerkt? Gefeliciteerd, je maakt kans op een snelstart bij BK solutions. Nextens!

(Uiteraard bieden we een mooi salaris, een prima pensioenregeling, de beste barbecues en al die standaard dingen.)

Bas Bas

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.