Happy Stones in Tolbert
Happy Stones in Tolbert (Leek, Groningen) stenen

Happy Stones in Tolbert

BK solutions verspreidt Happy Stones in Tolbert. De vinders kunnen de beschilderde stenen verleggen, houden of inleveren. We hebben een leuk presentje voor vinders die de stenen inleveren bij onze balie. 

Wat zijn Happy Stones?

Happy Stones zijn vrolijk, mooi en/of artistiek beschilderde stenen. Iemand legt deze stenen ergens neer, met als doel de vinder blij te maken. Daarom heeft de trend wel iets weg van paaseieren zoeken. Met als verschil dat Happy Stones het hele jaar door verspreid en gezocht worden.

Happy Stones verleggen

Dit soort stenen hebben ten eerste een vrolijke insteek. Ze leveren een blij moment op de dag. Vervolgens mogen anderen van blije momenten genieten, wanneer de stenen verlegd worden voor nieuwe vinders. Zo krijgen de stenen elke keer weer een nieuwe bestemming in de regio.

Happy Stones houden

Soms houden mensen de Happy Stones die ze vinden. Bijvoorbeeld omdat ze de stenen te mooi vinden om te verleggen. In dat geval krijgen de stenen een plekje in huis. Ook dat is een vrolijke insteek, want mensen helpen elkaar zo aan decorstukken voor thuis.

Vandaar hebben Happy Stones een sociaal-maatschappelijk karakter. In de woon- en leefomgeving levert de gemeenschap een bijdrage met wisselende Happy Stones. En daarin mogen gelukkige vinders de stenen best houden, als dat gelukkig maakt.

Stuur ons gerust een foto van (of selfie bij) de vindplaats, wanneer je de stenen wilt houden. We kunnen hier dan aandacht aan besteden op social media, als je daarmee instemt.

Happy Stones inleveren

Onze eigen Happy Stones in Tolbert kun je eventueel inleveren bij de balie. Ook als nationaal advies- en administratiekantoor vinden we de band met de directe omgeving belangrijk. Om die reden waarderen we het contact met inwoners (jong, oud, alles daartussenin) en collega-ondernemers. Het inlevermoment is zo’n contactmoment, inclusief een presentje vanuit BK solutions.

Happy Stones in Tolbert (Leek, Groningen) steen 5

Leon Leon

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak maken
Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.