Freelance en ZZP Payroll

Freelance en ZZP payroll

Het leven als zzp’er kent veel voordelen, maar er zijn vanzelfsprekend ook nadelen. Werknemers in loondienst genieten bijvoorbeeld van bepaalde vangnetten die voor zzp’ers (nog) niet zijn weggelegd. Met de speciale Freelance en ZZP payroll oplossing van BK solutions (Brandsma Klijn solutions) kun je zelf in alle vrijheid blijven ondernemen en tegelijkertijd gebruik maken van de sociale vangnetten die gelden voor werknemers. Voorkom problemen en profiteer. 

ZZP en freelance service

Die oplossing schuilt in de ZZP en freelance service van onze personeelsdiensten. Wij kunnen je loonadministratie verzorgen en je tewerkstellen bij (één van) je opdrachtgevers. Dat heeft diverse voordelen:

  • Je bepaalt zelf je tarief
  • Je behoudt je vrijheid t.a.v. het aannemen van opdrachten
  • Je ontvangt wekelijks gegarandeerd je loonbetalingen
  • Je bent verzekerd voor werkloosheid en arbeidsongeschiktheid

Freelance en ZZP payroll is voor de zelfstandig ondernemer die sociale zekerheid wenst. Klinkt dat als muziek in je ondernemers-oren en wil je meer informatie over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wet

Goed om te weten: sinds 1 mei 2016 is de wet DBA (Deregulering Beoordeling arbeidsrelaties) ingevoerd. De wet heeft als nadeel voor jouw opdrachtgevers dat zij tot 5 jaar na de betreffende werkzaamheden medeaansprakelijk zijn als je achteraf toch niet als zelfstandig ondernemer wordt beschouwd (door de Belastingdienst). Het bestaan van een arbeidsrelatie sluit je contractueel uit in de verschillende modelovereenkomsten met je opdrachtgevers, maar als de feitelijke situatie anders is, liggen onverwachte navorderingen wel degelijk op de loer.

In alle vrijheid blijven ondernemen en tegelijkertijd gebruik maken van de sociale vangnetten die gelden voor werknemers. 

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken