Online marketeer (contentcreator)

Online marketeer (contentcreator)

Een oproep aan die online marketeer (contentcreator) die zo lekker vlot is met teksten. De specialist die zinnen van Bijbelse proporties afschaalt tot alleraardigste stukjes, die wél behapbaar zijn. Je bent welkom bij BK solutions en collega-ondernemingen om ons nog scherper te positioneren. 

BK solutions is een advieskantoor met oplossingen voor ondernemers. Die oplossingen zitten vooral in de financiële en administratieve hoek. We zijn gevestigd aan een soort van ‘ondernemersboulevard’ met meerdere bedrijven. Ook deze bedrijven hebben behoefte aan een online marketeer (contentcreator) die onder andere(!) teksten produceert.

Actuele vacature online marketeer

Tja, online marketeer… Best een breed begrip nog eigenlijk. Tijd voor een digitale wegversmalling. De online marketeer die wij zoeken is gespecialiseerd in inhoud. Content dus. Dit gaat vervolgens nog wel wat verder dan enkel teksten. Inhoud kan evengoed bestaan uit afbeeldingen: foto’s, infographics en noem maar op. Zeker wanneer het om social media gaat.

  • Als online marketeer van en voor diverse ondernemingen ben je goed in die verschillende facetten. Toch begonnen we niet voor niets allereerst met teksten. Want wat is een social post zonder goede caption? Wat is een landingspagina waard als je er niet blij van wordt. Als het niet duidelijk is. Al met al mogen we stellen dat teksten ultrabelangrijk zijn voor onze ondernemingen.
  • Maar… het oog wil ook wat. Een beeld dat boeit, vermaakt of inspireert. Een beeld dat je beweegt of je stil laat staan. Dat bewerkt of onbewerkt bijdraagt aan de doelstelling van de contentmarketing.

Contentcreator

De contentcreator werkt vanuit onze collega-onderneming met een speciale studio. De studio creëert content voor de verschillende ondernemers. Vandaar werk je samen met andere tekstschrijvers, grafische specialisten en aanvullende disciplines. Dit alles bij een gaaf bedrijf met een heerlijke werksfeer en prima voorwaarden.

  • We staan garant voor leuke bedrijfsbarbecues, -borrels en sportieve evenementen. Onze teams zijn energiek, betrokken en oprecht. Een eerlijk verhaal en een mooi salaris. Op dit moment hebben we zo’n 24 uur te bieden, bijvoorbeeld 4 werkdagen van 6 uur. Uiteraard staan we open voor overleg over (meer/minder) dagen en uren.
  • Stuur je sollicitatie naar info@bereic.nl. Laten we iets moois creëren.

Een oproep aan die online marketeer (contentcreator) die zo lekker vlot is met teksten.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.