Website ontwikkeling

Online orde op zaken stellen? Haal maximaal rendement uit jouw website. De ontwikkelaar van Brandsma Klijn solutions is een absolute specialist op het gebied van website ontwikkeling. Het wordt tijd voor een effectieve website. 

Experts

Onze diensten bestaan voornamelijk uit financiële administratie, loonadministratie, personeelsdiensten en debiteurenbeheer. Dat betekent zeker niet dat we je niet bij iets anders kunnen helpen. We werken nauw samen met experts op het gebied van website ontwikkeling.

Gedrag

Onze ontwikkelaar Rob van Apeldoorn bouwt effectieve websites voor ondernemers. Het onderscheid met andere ontwikkelaars is dat Rob samenwerkt met een externe marketingadviseur die websites niet baseert op smaak, maar op basis van (online) gedrag.

Gebruiksvriendelijk

Het resultaat is een website die dus (vakkundig) rekening houdt met hoe mensen zich online gedragen. Daarom zijn de websites van Rob uitermate gebruiksvriendelijk én effectief. Stel orde op zaken en neem contact op. Desgewenst plannen we een kennismakingsgesprek in.

Internet & marketing

In een vrijblijvend gesprek kijken we naar de wensen en mogelijkheden wederzijds. Daaruit volgt een offerte op maat. De dienstverlening kan breder zijn dan louter website ontwikkeling. Rob helpt ondernemers bijvoorbeeld ook met vragen over SEO (zoekmachineoptimalisatie).

We werken nauw samen met experts op het gebied van website ontwikkeling.

contactpersoon leonLeon

 

Direct iemand spreken?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Bel ons servicenummer en je krijgt mij (of één van mij collega’s) direct aan de lijn!

(0594) 58 05 36

logo bk solutions

linkedin bk solutionsbk solutions twitter


Voeg ons toe als je
liever wilt appen!

Voeg ons toe als je
liever wilt appen!