Referentie dionvacation
Referentie dionvacation | ©dionvacation® - key visual (DWF_DV_KEYVISUAL_201202_V2.1_web)

Referentie dionvacation

Het online platform dionvacation® is een contentmerk dat zich richt op reizen en lifestyle. Het administratiekantoor van BK solutions verzorgt de financiële administratie van het platform sinds de start.  

Het digitale reismagazine van dionvacation beschrijft tropische zonbestemmingen (reisblog zonvakantie) en internationale schaatsreizen (reisblog schaatsvakantie). Daarnaast worden er tips gedeeld voor een staycation.

Aangifte belastingen, verzorgen jaarrekening

BK solutions (Brandsma Klijn solutions) regelt de aangifte van de belastingen voor dionvacation. Het gaat bijvoorbeeld om de aangifte omzetbelasting. Ook doen we de aangifte inkomstenbelasting voor de redactie van het platform.

Verder verzorgen we de jaarrekeningen voor het bedrijf. Het bedrijf waardeert de “volledige waarborging van de financiële administratie”. Als pluspunten worden “accuraatheid, deskundigheid en snelheid” genoemd.

Daarom beoordeelt dionvacation onze financiële dienstverlening met een 9.

Financieel dashboard, managementrapportages en maandcijfers

BK solutions doet nog meer voor het platform dan aangiftes en jaarrekeningen. Ten eerste stellen we een financieel dashboard op, een overzichtelijk portaal met alle financiële cijfers. Ten tweede maken we management-rapportages op basis van het dashboard.

Vervolgens zijn er allemaal nuttige cijfers beschikbaar. Onder andere maandcijfers, maar ook cijfers over piekperiodes zoals seizoenspieken:

  • In de periode tussen oktober en maart neemt de product- en/of dienstafname (gerelateerd aan de nichemarkt schaatsvakanties) toe.
  • De zonvakanties genereren het gehele jaar door een vrij stabiele product- en/of dienstafname voor dionvacation.

Advies en begeleiding financieringstrajecten

Als het team achter dionvacation een financieringstraject aangaat, wint het advies in bij BK solutions. Wij bieden namelijk advies en begeleiding bij financieringstrajecten. De financiële consultants bekijken en beoordelen het gewenste traject.

Diverse platforms, bedrijven en instellingen rekenen op BK solutions voor verwerking van de financiële administratie. En dus voor financieel advies op maat rond investeringen en financieringen.

We zijn gevestigd in Tolbert (bij Leek, Groningen), maar ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland. Vandaar dat we werken voor klanten van Maastricht tot Rotterdam en van Eindhoven tot Den Helder.

Dat werken doen we op afstand en soms eveneens op locatie. De ‘Administratiebrigade’, ons (BK)A-team, komt langs om organisaties administratief te versterken. Om die reden zijn we in heel Nederland zichtbaar als advies- en administratiekantoor.

Referentie dionvacation: het bedrijf waardeert de volledige waarborging van de financiële administratie.

Bas Bas

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.